Olej z orzechów włoskich

Biznesy oraz korporacyjni producenci często kłamią. Udają, iż ich produkty mają nieco wspólnego z prawdziwymi wartościami odżywczymi oraz zdrowiem. Tak jest nawet w wypadku słynnych olejów tłoczonych „na zimno”. Jeśli pochodzi on z dużych, produkujących masowo producentów, to na pewno tłoczony na zimno nie był. Był jednak zapchany konserwantami, odbarwiany oraz pozbawiany witamin oraz różnych wartościowych składników odżywczych. Jeśli planujesz postawić na kuchenny stół naprawdę dobry produkt, to wybierz olej z naszej małej olejarni. My dbamy o nasz olej oraz tłoczymy go w temperaturze nieprzekraczającej czterdziestu stopni Celsjusza, dzięki czemu posiada cechy oleju dziewiczego oraz jest rzeczywiście zdrowy. Aby dowiedzieć się o nas wiele, sprawdź naszą stronę internetową.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.