Rondelek 20 cm

Rondelek 20 cm

Każda kuchnia powinna być wyposażona w sprzęty wysokiej jakości. Gotowanie powinno być przyjemnością a nie udręką. Dlatego powstała specjalna linia garnków i patelni, które są wykonane z materiału wysokiej jakości. Rondelek 20 cm to doskonałe naczynie do gotowani, smażenia i pieczenia. Posiada on wiele zalet, dlatego tak wiele gospodyń im zaufało.

Rondelek i jego cechy charakterystyczne

Rondelek 20 cm posiada rączkę i uchwyt odlany z jednego kawałka kompozytu. Jest o bowiem odporny na wysokiej temperatury – do 250 stopni Celsjusza. Jest to bardzo przydatna cecha. ponieważ umożliwia pieczenie i smażenie potraw na ogniu i w piekarniku. Rondelek posiada żaroodporną pokrywę, która zwiększa możliwości wykorzystania tego naczynia do przygotowywana potraw.

Co jeszcze?

Rondelek 20 cm pozwala na przygotowanie zdrowych i pysznych potraw każdego dnia. Cechuje je doskonałe przewodnictwo i kumulacja ciepła, dzięki czemu można oszczędzić energię zużywaną do przygotowywania potraw. Rondelek umożliwia przygotowywanie potraw z minimalną ilości oleju lub bez jego obecności. Przez co potrawy nie są tłuste. Naczynie to jest bardzo komfortowe i wygodne w użyciu.


Ocena: 3/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Odwiedziny botów:
  • googlebot: 2 (ostatnio: 12.07.2019 23:37:02)

Podlinkuj wpis:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.