Pasty kanapkowe z blendera!

Pasty kanapkowe z blendera!

Nie ma nic prostszego do zrobienia niż pasty kanapkowe z blendera. Wystarczy trochę chęci, dobry blender oraz resztki z lodówki, by wyczarować przepyszne smarowidła na kanapki. Jakie pasty kanapkowe z blendera są smaczne i dobrze komponują się z pieczywem? Szczególnie smaczne są pasty rybne np. z makreli. Makrela jest miękka, więc idealnie się zblenduje na pyszną, gładką pastę kanapkową. Jakie jeszcze pasty kanapkowe z blendera można wyczarować? Dobrą opcją są pasty jajeczne oraz serowe. To również są miękkie składniki, które łatwo doprowadzić do gładkiej masy. Takie pasty kanapkowe z blendera będą rozpływać się w ustach i wspaniale komponować się z liśćmi sałaty i innymi warzywami. Szczególnym rodzajem past kanapkowych są pasty kanapkowe z blendera wykonane z roślin strączkowych np. ciecierzycy (taka pasta powszechniej znana jest jako hummus) lub też soczewicy. Nim zrobimy taką pastę trzeba długo namaczać daną roślinę strączkową lub kupić ją w zalewie w puszce. Każda z tych past może być inspiracja do wymyślenia własnej wariacji na temat danej pasty. Sprawdź – pasty kanapkowe z blendera.


Ocena: 5/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Odwiedziny botów:
  • googlebot: 2 (ostatnio: 16.01.2019 05:01:41)

Podlinkuj wpis:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.